Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου για τη φράση «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους, βεβαίως όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα και πιστεύω ότι πραγματικά το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω ότι είπε ότι θέλει να μας σκοτώσουν. Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

Κληθείς να απαντήσει αν πρόκειται για στοχοποίηση, ο Υπουργός Υγείας ανάφερε: «Μιλάμε σοβαρά αν αυτό είναι στοχοποίηση; Αν σε ένα κοινό στην εποχή του διαδικτύου βγαίνει ένα πρότυπο της νεολαίας και λέει κάτι τέτοιο;».

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015, αλλά ωστόσο υπάρχουν θύλακες που επιζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας όπως αυτό καταδεικνύουν οι συλλήψεις ατόμων με όπλα και εκρηκτικά που είχαν εμπλακεί με την τρομοκρατία, προφανώς οι θύλακες της άκρας αριστεράς εξακολουθούν να υπάρχουν».

Για την κόντρα με τον Πολάκη στη Βουλή

Ερωτηθείς για το εάν γνωρίζει ότι ο κύριος Παύλος  Πολάκης έχει πάρει μαύρα χρήματα και αν το ζήτημα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι «κατέθεσα στη Βουλή την έκθεση από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας που έχει τα συγκεκριμένα στοιχεία μέσα και έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές. Οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι η εταιρεία σεκιούριτι του ΚΕΕΛΠΝΟ την οποία πλήρωνε ο κ. Πολάκης με εντολή του παρά την αντίρρηση της υπηρεσίας, όπως λέει μέσα η έκθεση, διακινούσε πλαστά και εικονικά τιμολόγια. Τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια στη νομική γλώσσα είναι μαύρο χρήμα. Υπάρχουν περίπου εκατό τιμολόγια στα οποία όλα γράφει με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή αναπληρωτή Υγείας, Παύλου Πολάκη».

«Το πόρισμα έχει σταλεί στον εισαγγελέα και οι επόμενες κινήσεις ανήκουν στον εισαγγελέα», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας.

Διαβάστε ακόμη: