H Adele αγόρασε και τρίτη έπαυλη δίπλα στις άλλες δύο που έχει στο πανάκριβο προάστιο, που μένουν πολλοί αστέρες, το Beverly Hills.

Οι νέες φωτογραφίες απεικονίζουν την πραγματική αυτοκρατορία που έχει χτίσει η γνωστή τραγουδίστρια στο Beverly Hills. Το τρίτο της σπίτι στην περιοχή το αγόρασε από τη Nicole Richie και τον σύζυγο της μουσικό Joel Madden.

Adele: Χτίζει αυτοκρατορία στο Beverly Hills με διάσημους γείτονες

Η εντυπωσιακή έπαυλη έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, γήπεδο μπάσκετ, πισίνα τεραστίων διαστάσεων και το αγόρασε για μόλις … 9.950.000 δολάρια. Έτσι με το νέο της αυτό απόκτημα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ενιαίο τεράστιο συγκρότημα.

Σε μια παρόμοια κίνηση, είχε προχωρήσει και ο διάσημος τραγουδιστής Ed Sheeran δημιουργώντας μια τεράστια ακίνητη περιουσία στο Beverly Hills, ονόματι «Sheeranville», εκτιμώμενης αξίας 160 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι διάσημοι γείτονες της Adele στο Beverly Hills

Adele: Χτίζει αυτοκρατορία στο Beverly Hills με διάσημους γείτονες
Γείτονες της Adele θα είναι πολλά αστέρια της Αμερικάνικης showbiz, όπως η Jennifer Lawrence, το ζεύγος Penelope Cruz-Javier Bardem και Ashton Kutcher-Mila Kunis και η Zoe Saldana, όπως δημοσιεύει η DailyMail.