search

LIFESTYLE

Τα αρώματα που φοράνε 5 διάσημοι άντρες

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το άρωμα είναι πολύ προσωπική υπόθεση και η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή

Τα αρώματα που φοράνε 5 διάσημοι άντρες

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το άρωμα είναι πολύ προσωπική υπόθεση και η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή. Είναι επίσης κάτι που μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση και να κάνει τους  Σήμερα σας αποκαλύπτουμε  ποια είναι τα αρώματα που φορούν διάφοροι διάσημοι άντρες, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Κάνιε Γουέστ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Έχοντας αυτό κατά νου, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα αρώματα που έχουν μια περίοπτη θέση στο ντουλαπάκι του μπάνιου 5 διάσημων ανδρών.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

 

Το Creed Aventus είναι ένα εξαιρετικά μοναδικό, τολμηρό και αξέχαστο άρωμα, το οποίο λανσαρίστηκε προς τιμήν της 250ης επετείου του γαλλικού οίκου αρωματοποιίας. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και είναι ένα από τα αγαπημένα αρώματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Κάνιε Γουέστ

Πηγή έμπνευσης για το “1996” ήταν η φωτογραφία ενός νέου κοριτσιού με τίτλο “Kirsten 1996”, που τράβηξαν η Inez Van Lamsweerde και ο Vinoodh Matadin, εκείνη τη χρονιά. Πρόκειται για ένα προϊόν αληθινής συνεργασίας, με κάθε έννοια, καθώς ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ben Gorham επιδίωξε να ερμηνεύσει όχι μόνο την εικόνα αλλά και το όραμα, την προσωπικότητα των δημιουργών της.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

To Eau D’Hadrien της Goutal είναι ένα διαχρονικό άρωμα και περιγράφεται ως μια “ερωτική επιστολή προς την Ιταλία”. Με νότες από πράσινο μανταρίνι, λεμόνι της Σικελίας και ylang ylang, αυτό το άρωμα έχει μια ιδιαίτερη φρεσκάδα, όπως και ο άντρας που το φοράει.

Χιου Τζάκμαν

Για αυτούς που αναζητούν ένα ωραίο και προσιτό άρωμα για την μεταβατική περίοδο πριν το καλοκαίρι, το Grey Vetiver είναι το ιδανικό. Ο Tom Ford παρουσιάζει μια μυστική εκδοχή ενός κλασικού ξυλώδους ανδρικού αρώματος συνδυάζοντας συναρπαστικά έλαια gourmand με επιλεγμένα αγνά, χειροποίητα συστατικά βραβευμένα από τους εξαίρετους αρωματοποιούς.

Ράιαν Γκόσλινγκ

To Dior Homme είναι ένα άρωμα συναρπαστικά δυνατό και ακαταμάχητα δροσερό, το οποίο αποπνέει την υπόσχεση μιας έντονα ξυλώδους αρρενωπότητας που αγκαλιάζει τις αισθήσεις και αφήνει το μακράς διάρκειας αποτύπωμα της.