Η Άμπερ Χερντ έδωσε στον Τζόνι Ντεπ τα 1 εκατ. δολάρια που του χρωστούσε, μετά τη δικαστική τους διαμάχη.

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» ορκίστηκε να χωρίσει το ποσό μεταξύ πέντε φιλανθρωπικών οργανώσεων, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ κατέθεσε τα χρήματα στον ηθοποιό κι εκείνος με τη σειρά του θα δωρίσει 200.000 δολάρια σε πέντε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.

Οι ένορκοι στη δίκη πέρασαν έξι εβδομάδες ακούγοντας τα επιχειρήματα των δύο πλευρών και τις καταθέσεις των μαρτύρων, προτού τελικά καταλήξουν σε ετυμηγορία δικαιώνοντας τον Ντεπ και επιδικάζοντάς του 15 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης επιδίκασαν δύο εκατομμύρια αποζημίωση ευρώ στη Χερντ για δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώην δικηγόρος του ηθοποιού στη Daily Mail.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν τελικά να δώσει η Χερντ 1 εκατ. δολάρια στον πρώην σύζυγό της ως αποζημίωση για την αμαύρωση της εικόνας του.

Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που επέλεξε, ποικίλλουν μεταξύ τους. Πρόκειται για ιδρύματα που βοηθούν άρρωστα παιδιά, καθώς και σε άλλες οργανώσεις που παρέχουν στέγη σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Οι πέντε οργανισμοί ονομάζονται: Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance.Πηγές από το περιβάλλον του Ντεπ είπαν στο TMZ ότι ο ηθοποιός επέλεξε το «Painted Turtle and Tetiaroa Society» για να αποτίσει με αυτόν τον τρόπο, φόρο τιμής σε δύο ήρωες της ζωής του, τους αντίστοιχους ιδρυτές Πολ Νιούμαν και Μάρλον Μπράντ

Το «Make-A-Film», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που εκπληρώνει τις ευχές παιδιών με ασθένειες, συνεργαζόμενο με άτομα από τον χώρο της υποκριτικής, το επέλεξε, καθώς στο παρελθόν, είχε κάνει μια ταινία μικρού μήκους μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα