search

LIFESTYLE

Abbey Road Studios: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

Σε σκηνοθεσία της κόρης του Πολ Μακ Κάρτνεϊ, το «If These Walls Could Sing» φιλοξενεί τους σπουδαιότερους μουσικούς παγκοσμίως

If These Walls Could Sing

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το «If These Walls Could Sing» (Αν αυτοί οι τοίχοι μπορούσαν να τραγουδήσουν) το νέο ντοκιμαντέρ για τη συμβολή των Abbey Road Studios, στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Σε σκηνοθεσία της κόρης του Πολ Μακ Κάρτνεϊ, Μέρι, το νέο ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα για να τιμήσει την 90ή επέτειο του διάσημου στούντιο ηχογράφησης.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου και περιέχει συνεντεύξεις με τους Beatles, Πολ Μακ Κάρτνεϊ και τον Ρίνγκο Σταρ, τον Έλτον Τζον, αλλά και τους Νάιλ Ρότζερς, Νόελ Γκάλαχερ, Ρότζερ Γουότερς, Σελέστ και Τζορτζ Λούκας, ο οποίοι ηχογράφησαν μέρος της μουσικής των sounndrack των Star Wars στο στούντιο.

Τα Abbey Road Studios υπήρξαν το φόντο για μερικές από τις σπουδαιότερες παγκόσμιες, μουσικές στιγμές. Στα 60s αποτέλεσε τη βάση των Beatles, οι οποίοι ονόμασαν και άλμπουμ τους από το στούντιο σε συνδυασμό με την οδό St John’s Wood.

«Όταν μπαίνεις σε έναν χώρο με τόση μουσική ιστορία γύρω του, είναι κατά μία έννοια ιερός» λέει ο Έλτον Τζον στα πρώτα πλάνα του τρέιλερ.

«Οι άνθρωποι θέλουν να έλθουν εδώ. Θέλουν τον ήχο των Abbey Road Studios».

Το τρέιλερ δείχνει εικόνες και στιγμιότυπα από την ίδια την σκηνοθέτρια να κυλιέται ως μωρό στο χαλί του στούντιο.

«Αυτό ήταν το σπίτι μας, περνούσαμε τόσο χρόνο εδώ» λέει ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ.

Διαβάστε ακόμη: