Λατρεύεις τα burgers; Δεν μπορείς να τα αποχωριστείς ούτε στα ταξίδια σου; Τότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, γιατί σου βρήκαμε τα καλύτερα burgers στον κόσμο. Δημοφιλείς προορισμοί, που σου προσφέρουν θέα, αξιοθέατα και λαχταριστά burgers σε περιμένουν. Εσύ ακόμα εδώ είσαι;

Ας μάθουμε τα 5 καλύτερα burgers στον κόσμο:

Patty & Bun στο Λονδίνο


Η βόλτα σου στην Oxford Street θα σε οδηγήσει στο Patty & Bun (54 James Street), ένα μικρό μαγαζάκι που όμως θα σε συνεπάρει με τα αρώματα και τη γεύση των burgers του. Αξίζει να δοκιμάσεις το Smokey Robinson με καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον αλλά και το κλασσικό Ari Gold με καπνιστή μαγιονέζα.

Gasoline Grill στην Κοπεγχάγη

Το Gasoline Grill είναι η επιτομή του σωστού burger. Ένας industrial χώρος σε περιμένει στην Κοπεγχάγη (Landgreven 10) για να σου μάθε από την αρχή πως τρώγεται το burger με τη σωστή αναλογία λαχανικών και σάλτσας.

Big Fernand στο Παρίσι


Η αλυσίδα Big Fernand προσφέρει στο φανατικό πλέον κοινό του τη γαλλική εκδοχή burger με ωραία μπριος ψωμιά και γαλλικά τυριά, που θα σε συνεπάρουν.

The Spotted Pig στη Νέα Υόρκη

Κάνε μια στάση στη παμπ The Spotted Pig (314 W. 11th Street at Greenwish St.) και απόλαυσε μια παγωμένη μπύρα με τα πιο κλασσικά αμερικάνικα burgers, που έχεις φάει. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο μαγαζί το προτιμούν η Beyonce με τον Jay Z. Εκεί θα βρεις διάφορες εκδοχές burger με το πιο δημοφιλές να σερβίρεται με ροκφόρ και πολύ λεπτές τηγανιτές πατάτες.

MOS Burger στο Τόκιο

Εάν πάλι ο δρόμος σε βγάλει στο Τόκιο κάτσε σε ένα από τα τραπέζια του MOS Burger για να φας την ανατολική εκδοχή burger με ψωμάκι φτιαγμένο από ρύζι.

Δειτε εδώ τις ακριβότερες πόλεις στον κόσμο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.