Είναι γνωστό πως ο υπουργός Επικράτειας, με την συμβολή του κ. Σκέρτσου, έχει αναλάβει ως ενδιάμεσος μεταξύ κυβέρνησης και εκκλησίας!

Ο κ. Γ. Γεραπετρίτης είναι το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο του Μαξίμου να συνομιλεί για λογαριασμό του με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και να διαμορφώνει τις σχέσεις με την ηγεσία της εκκλησίας στη χώρα μας.

Οι σχέσεις Ιερώνυμου – Γεραπετρίτη δεν ήταν πάντα άριστες και μάλιστα στις αρχές του χρόνου με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων και τις κλειστές εκκλησίες λόγω πανδημίας, είχαν επιδεινωθεί, σε βαθμό που να ακούγεται πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός θα απάλλασσε από τα καθήκοντα του ενδιάμεσου τον κ. Γεραπετρίτη και θα τον αντικαθιστούσε με τον κ. Θ. Λιβάνιο.

Επί του προκειμένου τώρα, οι επικοινωνίες στις μέρες μας μεταξύ Υπ. Επικράτειας και Αρχιεπισκόπου είναι συχνές και σταθερές.

Σε μια από τις πρόσφατες μάλιστα ο κ. Γεραπετρίτης φέρεται να είπε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Πρέπει να ανοίξουμε την οικονομία, δεν υπάρχει ούτε σάλιο»!!!

Δυστυχώς και οι τοίχοι έχουν αυτιά.

Και η «εξομολόγηση» Γεραπετρίτη της κατά τη γνώμη του τραγικής εικόνας της οικονομίας, μόνο καλό δεν κάνει στην κυβέρνηση και σε κάθε περίπτωση δεν συνάδει με τον ρόλο που έχει αναλάβει και το αντικείμενο της διαμεσολάβησης του με την Εκκλησία!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.