Μετά από μήνες κρίσης, φήμες χωρισμού και διαψεύσεις το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ανακοίνωσαν σήμερα τον χωρισμό τους μέσω μιας κοινής δήλωσης.

Τίτλοι τέλους για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της showbiz. Μετά από προσπάθειες να σώσουν την σχέση τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ κατέληξαν στην απόφαση πως «είναι καλύτερα να είναι φίλοι».

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί- το βίντεο της ρομαντικής πρότασης γάμου δίπλα στο κύμα είχε μάλιστα δημοσιοποιηθεί στα social media– αλλά είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την τελετή τουλάχιστον δύο φορές λόγω της πανδημίας.

Τζένιφερ Λόπεζ: Οριστικός χωρισμός από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ- Η κοινή δήλωση

Στο μεταξύ άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες περί χωρισμού αλλά και περί απιστίας από την πλευρά του Ροντρίγκεζ που φερόταν να ανταλλάζει μηνύματα με την τηλεοπτική σταρ Μάντισον ΛεΚρόι.

Ακολούθησαν διαψεύσεις ωστόσο οι δύο τους είχαν παραδεχθεί πως αντιμετώπιζαν κρίση στη σχέση τους και πως κατέβαλαν προσπάθειες να λύσουν τα όποια προβλήματα βλέποντας μάλιστα και σύμβουλο ζευγαριών.

ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ | eirinika.gr

Η σημερινή ανακοίνωση τους ήρθε μέσω του αμερικάνικου περιοδικού ELLE:

Τζένιφερ Λόπεζ -Αλεξ Ροντρίγκεζ: Το αστρονομικό ποσό που κόστισε το ταξίδι  τους στη Γαλλία | BOVARY

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οριστικός χωρισμός του ζευγαριού επήλθε τον περασμένο Μάρτιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.