Πριν περίπου δεκαπέντε ημέρες διέρρευσε στα διεθνή Μέσα πως η Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez χώρισαν οριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούσαν εκείνο το διάστημα, ανάμεσα στο ζευγάρι μπήκε τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα η reality star LeCroy, με αποτέλεσμα η JLo να μην το αντέξει.

Λίγες μέρες μετά τα νέα του χωρισμού, μια κοινή δήλωση της Jennifer και του Alex ήρθε να ανατρέψει τα γεγονότα: «Όλες οι αναφορές είναι ανακριβείς. Δουλεύουμε κάποια πράγματα», είχε δηλώσει στο TODAY το ζευγάρι.

Και να που τώρα έρχεται η διάψευση του χωρισμού με ένα post του ARod στο Instagram. Ο Rodriguez δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μία φωτογραφία στο Instagram του στην οποία ποζάρει χαμογελαστός με την Jennifer Lopez. Όπως καταλαβαίνουμε από το post και όπως θα δεις κι εσύ στο βίντεο και στην παρακάτω gallery, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, ερωτευμένο και ευτυχισμένο, ενώ ξεκινά και μια κοινή συνεργασία με εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής. Άλλωστε, θα ήταν κάπως περίεργο ένα φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι να ποζάρει τόσο χαρούμενο μαζί και, μάλιστα, να προχωρά και σε επαγγελματική συνεργασία.

Τα λεγόμενά μας αυτά έρχεται να στηρίξει και το post στο Instagram, που έκανε η Jennifer Lopez. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε η star φορά ακριβώς τα ίδια ρούχα με εκείνη στην οποία ποζάρει με τον Alex Rodriguez.

https://radar.gr/article/55938/i-tzenifer-lopez-kai-ta-diasima-opisthia-tis

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.