Η Coca-Cola αλλάζει τη σχεδίαση και συσκευασία των Coca-Cola και Diet Coke, σύμφωνα με την ανανεωμένη εικόνα της Coca-Cola Zero που παρουσίασε τον Φεβρουάριο.
Σηματοδοτεί την πρώτη παγκόσμια αλλαγή συσκευασίας από τότε που ο γίγαντας των ποτών ξεκίνησε τη στρατηγική «One Brand» το 2016, μια κίνηση που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους πελάτες να δοκιμάσουν άλλες παραλλαγές των αναψυκτικών της

.Η εταιρεία δηλώνει ότι η νέα στρατηγική της έχει ενσωματωθεί στην προσέγγιση της στο marketing σε όλα τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola.
Ο σχεδιασμός έχει απλοποιηθεί και διαθέτει το κλασικό κόκκινο της μάρκας σε όλες τις συσκευασίες, με το λογότυπο να βρίσκεται στην “κορυφή” της ετικέτας.Αυτός ο επανασχεδιασμός θα είναι συνεπής σε όλες τις παγκόσμιες αγορές και θα κυκλοφορήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021.

Η δύναμη του λογότυπου

Η προσέγγιση της εταιρείας είναι ότι ενοποιώντας και απλοποιώντας το σύστημα σχεδίασης και στις τρεις παραλλαγές της Coca-Cola, μπορεί να επεκτείνει την δύναμη του λογότυπου και της μάρκας μας στα ποτά χωρίς ζάχαρη και να ενθαρρύνει περισσότερους καταναλωτές να δοκιμάσουν την Coca-Cola Zero Sugar ή την Diet Coke.
Η μάρκα αναφέρει ότι η στρατηγική συνέβαλε στην «επιταχυνόμενη ανάπτυξη» της Coca-Cola Zero Sugar από τότε που ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από πέντε χρόνια. Η Coca-Cola Zero Sugar, η οποία άλλαξε πρόσφατα τη συνταγή της για να φέρει τη γεύση πιο κοντά στην αρχική, οδηγεί την αλλαγή των συσκευασιών.

H Καμπάνια της Coca-Cola

Η Coca-Cola ξεκινά μια καμπάνια για να υποστηρίξει την ανανέωση και να αναδείξει τη νέα συνταγή της Coke Zero με τίτλο «Best Coke Ever». Η εκστρατεία έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη δοκιμή της νέας παραλλαγής χωρίς ζάχαρη και να προκαλέσει συζήτηση.
Η Coca-Cola παρουσίασε για πρώτη φορά τη στρατηγική της One Brand το 2016, καταργώντας τις μεμονωμένες καμπάνιες της μάρκας αφού ανακάλυψε ότι οι πελάτες είχαν σύγχυση για τις διαφορές μεταξύ των παραλλαγών της Coca-Cola.
Το 2016, η Coca Cola ξεκίνησε την παγκόσμια στρατηγική που ονομάστηκε «One Brand», η οποία ενώνει όλα τα προϊόντα της Coca Cola με μια παγκόσμια καμπάνια που ονομάζεται «Taste the Feeling». Αυτό που κατόρθωσε να κάνει η Coca Cola είναι να ξεκινήσει μια καμπάνια στην οποία μπορούν να σχετίζονται όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.
Το έκανε εστιάζοντας την μάρκα της στους ανθρώπους, στην καθημερινή τους ζωή και στις σχέσεις που έχουν με άλλους. Επιπλέον, μπόρεσε επίσης να διαφημίσει το εμπορικό σήμα στο σύνολό του και όχι μια συγκεκριμένη εκδοχή της Coca Cola.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.