Συγκεκριμένα, σύμφωνα τους New York Times η συμφωνία έχει ύψος 1 δισ. δολάρια και πενταετία διάρκεια. Με τη συμφωνία εξασφαλίζεται πως το Netflix θα προβάλλει αποκλειστικά τις ταινίες της Sony, μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους και την κυκλοφορία τους σε premium.
Η συμφωνία, η οποία τίθεται σε εφαρμογή από το 2022, αναπτύσσεται πάνω στην υπάρχουσα συνεργασία του Netflix και της Sony Pictures Animation.

Αφορά μόνο την αγορά των ΗΠΑ

Με τη συγκεκριμένη συμφωνία οι πολυαναμενόμενες ταινίες της Sony: Uncharted, Morbius, Bullet Train αλλά και τα sequel των Venom, Jumanji και Spiderman into the spider-verse θα προβληθούν στο Netflix. Προς το παρόν η συμφωνία θα καλύπτει την αγορά των ΗΠΑ, ενώ δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για την Ελλάδα.
Η Sony υπογραμμίζει πως η συμφωνία δεν θα επηρεάσει τη στρατηγική για τις προβολές στις αίθουσες. Πριν από την πανδημία, προβάλλονταν 15 έως 20 ταινίες της ετησίως στους κινηματογράφους, πολιτική που θα ακολουθηθεί και μετά την πανδημία.


 
Με την πανδημία να κρατάει κλειστούς τους κινηματογράφους το 2020, η Sony Pictures, όπως και άλλες εταιρείες, μετέθεσε πολλές από τις παραγωγές της για το 2021, ενώ διέθεσε αρκετές σε υπηρεσίες streaming.
Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.