Την παραγωγή της πρώτης τους σειράς στο Netflix πρόκειται να αναλάβουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ σύντομα.

Η σειρά θα επικεντρωθεί σε αθλητές που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση «Invictus Games» για τραυματίες βετεράνους, στη Χάγη, το 2022.

Με τον τίτλο «Heart Of Invictus», την παραγωγή της σειράς θα αναλάβει η Archewell production, ο δημιουργικός βραχίονας του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού του ζευγαριού «Archewell Organisation», όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία video-streaming.

Το Netflix έκανε γνωστό ότι η σειρά που έχουν αναλάβει οι Χάρι και Μέγκαν θα παρουσιάσει ιστορίες, από τα παρασκήνια, για τη ζωή των αθλητών και των διοργανωτών καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες, οι οποίοι έχουν αναβληθεί για την επόμενη άνοιξη εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ορλάντο φον Άινσιντελ θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια της σειράς και η Τζοάνα Νατασεγκάρα θα αναλάβει την παραγωγή. Το δίδυμο αυτό είναι γνωστό για την τιμηθείσα με Όσκαρ δουλειά τους στο ντοκιμαντέρ «The White Helmets».

Τα «Invictus Games» είναι μια αθλητική διοργάνωση, που δημιούργησε ο πρίγκιπας Χάρι το 2017, για το στρατιωτικό προσωπικό που είχε τραυματιστεί εν ώρα δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία παραγωγής με το Netflix τον Σεπτέμβριο.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.