Είναι πραγματικά πρωτοφανές! Οι καταστροφολόγοι, που συνδέονται με συστήματα υποτιμητικής κερδοσκοπίας αλλά και με πρώην διοικήσεις, έχουν στην κυριολεξία λυσσάξει με την αύξηση κεφαλαίου της Τρ. Πειραιώς!

Όλα μαύρα σε μόνιμη βάση! Τη μια μάς γράφουν ότι οι ξένοι θα βγουν γρήγορα, την άλλη ότι δεν θα μπουν καθόλου ποιοτικά funds, τώρα ανακάλυψαν τον αναβαλλόμενο φόρο!

Το πρόβλημά τους είναι η τράπεζα, η διοίκησή της και το χρηματιστήριο που το παίζουν χρόνια τώρα ανάποδα!

Αδυνατούν να χωνέψουν ότι η Πειραιώς υπό την καθοδήγηση Μεγάλου, Ηλιάδη και κυβέρνησης ανέστρεψε πορεία και από τον κατακερματισμό της σε καλή και κακή τράπεζα μετεβλήθη σε κυρίαρχη του παιχνιδιού, την τράπεζα με το μεγαλύτερο ενεργητικό, τα περιουσιακά στοιχεία και τις υπεραξίες που θα προκύψουν στο μέλλον!

Το ζήτημα των κόκκινων δανείων θα επιλυθεί, η τράπεζα εξυγιαίνεται και εν πάση περιπτώσει το ζήτημα της αναβαλλόμενης φορολογίας θα διευθετηθεί σε απώτερο χρόνο.

Αφορά σε όλες τις τράπεζες και στο κάτω κάτω δεν είναι κάτι καινούργιο που δεν ξέραμε!

Ασφαλώς οι παλαιοί μέτοχοι υπέστησαν ζημιές, όμως δυστυχώς πλήρωσαν την αυθαιρεσία και την λεηλασία πρώην τραπεζιτών που την καταλήστεψαν και οι οποίοι λόγω ασυλίας την έβγαλαν καθαρή και τώρα παριστάνουν τους κριτές των πάντων.

Υψηλή κριτική…

Ως εδώ με τις Κασσάνδρες και τους παπαγάλους…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.