Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι αδιαμισβήτητα ένα από τα ζευγάρια της σόουμπιζ που πολυσυζητήθηκαν από την αρχή της σχέσης τους.

Τις τελευταίες εβδομάδες και σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, φαινόταν ότι η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση ενώ πληροφορίες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην έχει την καλύτερη ψυχολογική διάθεση όσον αφορά την σχέση της με τον ράππερ Snik. «Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάνε δύσκολα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν μη αναστρέψιμα» ανέφεραν πληροφορίες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για την σχέση της με τον Snik

Ωστόσο σήμερα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι» και αναφέρθηκε στην σχέση της.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είχε αναφερθεί πως η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.