Την ώρα που Άκτωρας και Άβαξ προσφεύγουν στο ΣτΕ για το άνοιγμα των δεσμευτικών προσφορών στην Ψυττάλεια και την βαθμολογία της τεχνικής αξιολόγησης, οι Γάλλοι της Suez που θεωρούνται από παρασκηνιακούς κύκλους ως το μεγάλο φαβορί, ανοίγουν σαμπάνιες όντες σίγουροι για την επικράτηση τους!

Η πιάτσα βοά ότι ο διαγωνισμός θα καταλήξει στην κοινοπραξία των Γάλλων, καθώς η μικρή διαφορά στην τεχνική αξιολόγηση με την κοινοπραξία Άκτωρ- Άβαξ δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες ανατροπής υπό την προϋπόθεση ότι πράγματι Suez – Τέρνα – Ιντρακάτ έχουν δώσει καλύτερες οικονομικές προσφορές.

Άκτωρ και Αβαξ προσφεύγοντας στο ΣτΕ υποστηρίζουν ότι κακώς συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι δύο κοινοπραξίες που είχαν κοπεί στην προηγούμενη διαδικασία, άρα δεν θα πρέπει να ανοίξουν οι προσφορές τους μέχρι να εκδικαστεί οριστικά η υπόθεση, ενώ αφήνουν αιχμές για την βαθμολογία στην τεχνική αξιολόγηση όπου υποστηρίζουν πως έχουν αδικηθεί στον υπέρτατο βαθμό!

Ωστόσο, επειδή στην ΕΥΔΑΠ, όπως και στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ίσως ο ταλαντούχος Σαχίνης αναθέσει στον Στασινό του ΤΕΕ να κάνει αυτός και την τεχνική αξιολόγηση.

Άλλωστε ο Στασινός είναι σαν την κόκα κόλα, πάει με όλα…

ΥΓ. Προαναγγελία: Το Σάββατο στην Αξία μια είδηση που ενδιαφέρει πολύ τον Σαχίνη και την παρέα του στην ΕΥΔΑΠ …

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.