Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ανσού Φάτι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να οδηγηθεί για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες στο χειρουργείο!

Ο Φατί έκανε το πρώτο χειρουργείο αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Το γόνατό του δεν ανταποκρίθηκε και γρήγορα πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου. Κάπου εκεί, τα όνειρα έδωσαν τη θέση του στην ανησυχία η χρονιά φάνηκε να είναι χαμένη. Το πρόβλημα όμως, μάλλον είναι πολύ μεγαλύτερο από μία χαμένη χρονιά.

Ο Φατί μετά και από το δεύτερο χειρουργείο στο ίδιο γόνατο, συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Το πρόγραμμα για την επαναφορά του στην ενεργό δράση δεν πηγαίνει καθόλου καλά και δεν μπορεί να κάνει βήματα προόδου. Μάλιστα, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Ισπανός θα χρειαστεί να περάσει και τρίτη φορά την πόρτα του χειρουργείου, με την ελπίδα να πάνε τα πράγματα καλύτερα και να καταφέρει να απαλλαγή οριστικά από το μεγάλο πρόβλημα που έχει.

Προ εβδομάδων είχε γίνει γνωστό ότι ο Φατί προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να αποφύγει το τρίτο χειρουργείο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκανε κάθε μέρα ενέσεις κορτιζόνης για να μπορέσει να επιστρέψει. Ούτε αυτή η θεραπεία όμως έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όπως όλα δείχνουν, και ο ίδιος έχει πλέον έχει καταλάβει ότι θα πρέπει να χειρουργηθεί ξανά.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.