Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά για τη Λίβερπουλ. Γι’ αυτό το λόγο έρχεται… ενίσχυση. Οι “κόκκινοι” πρόκειται να δώσουν στον Γιούργκεν Κλοπ ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, όπου στόχο θα έχει την αγορά ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν κενά. Ή θα ενισχύσουν τους “reds” σε θέσεις- κλειδιά.

Ένας από αυτούς είναι ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός εξτρέμ κάνει απίστευτα πράγματα τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Λιόν. Ωστόσο, δύσκολα θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι  και δεν πρόκειται να το ανανεώσει. Κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτός την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η Μπαρτσελόνα που έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ρόναλντ Κούμαν τον ήθελε σαν τρελός. Ωστόσο, το deal χάλασε στις χρηματικές απαιτήσεις της Λιόν.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα δεδομένα αλλάζουν. Και αυτό γιατί ο Ολλανδός εξτρέμ μένει ελεύθερος. Η Λίβερπουλ δεν είναι και τόσο ικανοποιημένη με την επίθεσή της, ενώ βλέπει και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να κάνει… νερά όσον αφορά το μέλλον του και όλα αυτά που λέει.

Γι’ αυτό το λόγο και οι “κόκκινοι” θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του έμπειρου παίκτη, όπως αναφέρει η “Μundo Deportivo”. Στο… παιχνίδι παραμένει και η ισπανική ομάδα. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια από τις δύο θα τον ντύσει στα χρώματά της. Αν και πρέπει να αναφέρουμε πως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά και τα λίγα χρήματα στα ταμεία της μπορεί να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της Λίβερπουλ στο τέλος.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.