Είναι πραγματικότητα ή πρόκειται για ένα από τα γνωστά mind game του Πεπ Γκουαρδιόλα;

Ο Καταλανός προπονητής σε ερώτηση αν η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ απάντησε:

«Με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο τώρα, οι πιθανότητες του να πάρουμε στράικερ το καλοκαίρι είναι λίγες. Με τις τιμές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή, δεν πρόκειται να πάρουμε κανέναν κεντρικό επιθετικό. Είναι απίθανο, δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά. Όλες οι ομάδες υποφέρουν στο οικονομικό επίπεδο και εμείς ανήκουμε σε αυτές».

Κι όλα αυτά τη στιγμή που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σενάριο που θέλει τον Ραϊόλα να βρίσκεται στο Μάντσεστερ και να έχει συνάντηση με την Σίτι, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις της ομάδας για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι Άγγλοι επιμένουν πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την απόκτηση του Νορβηγού άσου. Από την πλευρά του όμως ο έμπειρος τεχνικός φρόντισε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, τονίζοντας πως η Σίτι περνάει δύσκολα… οικονομικά. Αυτό σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου επιθετικού το καλοκαίρι, παρά την αποχώρηση του Αγουέρο!

Πάντως τα αγγλικά δημοσιεύματα… απορούν με τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα, καθώς θεωρούν πως η Σίτι θα προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι.

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.