Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε για πρώτη φορά η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για τον θάνατο του αδερφού της πριν πριν 16 χρόνια.

Πέννυ Αγοραστού: Είχα έναν αδερφό ο οποίος πέθανε και δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω γι’ αυτό

Η Πένυ Αγοραστού, που αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου», αποκάλυψε για πρώτη φορά στο πλατό του «the 2Night show» ότι είναι μοναχοπαίδι γιατί είχε έναν αδερφό ο οποίος πέθανε κι αυτό το γεγονός την «σημάδεψε».

«Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά είχα κι έναν αδερφό που τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε, πια έχω μείνει μόνη μου και έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Δεν πειράζει που δεν το γνώριζες. Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν.

Αλλάζουν όλα στη ζωή. Αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και αν ρωτήσεις… αναγκάζεσαι. Πρέπει να στηρίξεις εσύ τους γονείς σου και να φανείς εσύ ο δυνατός», είπε μεταξύ άλλων η Πένυ Αγοραστού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peny Agorastou (@peny_agorastou)

Τέλος, η Πένυ Αγοραστού αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, η οποία πέρασε από διάφορα στάδια.

Η ίδια εργάστηκε σαν δημοσιογράφος, αλλά και ταξίδεψε στους αιθέρες σαν αεροσυνοδός, πριν γίνει ηθοποιός και μίλησε για την πιο τρομαχτική εμπειρία της «στα σύννεφα».

«Δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολύ περίεργοι επιβάτες και εσύ πρέπει να είσαι στρατιώτης και πολύ διπλωματική. Θυμάμαι το ταξίδι που φοβήθηκα. Ήταν από Αθήνα Λονδίνο και είχε πολλές αναταράξεις. Εκεί που σερβίραμε κάνει ένα μπαπ και φεύγουν όλα, πετάγονται όλα στους επιβάτες, αρχίζουν να ουρλιάζουν, μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έπεσα κάτω, προσπαθούσα να είμαι από πίσω της να την κρατήσω, να κλαίει αλλά εντάξει» είπε και εξήγησε ότι οι αεροσυνοδοί εκπαιδεύονται σε εξομοιωτή πτήσης για να είναι προετοιμασμένες για όλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.