Κερδοσκοπικά παιχνίδια με υπόγειες διαρροές και ανυπόστατες φήμες βρίσκονται σε εξέλιξη στο Χρηματιστήριο με αφορμή την αύξηση κεφαλαίου της Τρ. Πειραιώς και τη σχετική συζήτηση στη Βουλή!

Η σκόπιμη παραπληροφόρηση ότι δήθεν ο επικεφαλής της τράπεζας κ. Χρ. Μεγάλου υπέβαλε την παραίτηση του, γεγονός απολύτως ψευδές και ανακριβές, που έχει διακινηθεί με δόλο και προφανείς χρηματιστηριακές σκοπιμότητες, διακινείται από ύποπτα κέντρα που σχετίζονται με το παρελθόν της τράπεζας σε συνεννόηση με κερδοσκόπους, που εδώ και μέρες διαρρέουν ψεύδη σενάρια για το μέλλον της τράπεζας και τη συμμετοχή του ΤΧΣ σε αυτήν!

Υπό αυτό το πρίσμα, με την μετοχή της τράπεζας Πειραιώς από το +7% να υποχωρεί στο -7% , προκαλώντας ηθελημένα σοβαρότατες ζημιές στην τράπεζα ενόψει αύξησης κεφαλαίου αλλά και στο σύνολο των επένδυση, μικρών και μεγάλων, Ελλήνων και ξένων, καλούνται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Δικαιοσύνη να παρέμβουν ασκώντας τον θεσμικό τους ρόλο και προστατεύοντας την ομαλή λειτουργία της αγοράς από ψευδείς πληροφορίες που αποβλέπουν σε κερδοσκοπικά, τραπεζικά αλλά και πολιτικά παιχνίδια!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.