Ενας φίλος μου από τα παλιά, από την αγνή εποχή των φοιτητικών χρόνων και τη νεολαία της συντηρητικής παράταξης, ο Θανασάκης ο μπακάλης όπως τον αποκαλούσαμε λόγω της οικογενειακής επιχείρησης στο χώρο των πρώιμων σούπερ μάρκετ, βλέπετε τότε δεν υπήρχε ακόμη ΣΥΡΙΖΑ και ο Θανάσης δεν είχε ακόμη μαγευτεί από τη γοητεία του Ν. Παππά και του Αλ. Τσίπρα, παραιτήθηκε από την Mig όπου έκανε καριέρα υψηλού επιπέδου επωφελούμενος της πολιτικής συγκυρίας!

Μολονότι βέρος δεξιός, με ρίζες στην ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, κατάφερε να γίνει προνομιακός συνομιλητής του τότε Μαξίμου και μεταξύ άλλων να αναλάβει την υποχρέωση να συναινέσει με τον τρόπο του στην εξόντωση κάθε μη κυβερνητικού !!!

Έγινε ένας ακόμη «δοσίλογος», που πούλησε τα πιστεύω του για να κατοχυρωθεί επί αριστερής κυβέρνησης σε μια θυγατρική τράπεζας όπου το κουμάντο γινόταν από την κεντρική εξουσία!

Και με οδηγό αυτή τη νέα του μακιαβελική ιδεολογία ο Θανασάκης ανέβηκε τα σκαλιά της επιτυχίας και σήμερα προβιβάζεται από το fund CVC σε διευθύνων σύμβουλος της Vivartia.

Αφού πρώτα ο Θανασάκης ως διευθύνων σύμβουλος της MIG πούλησε την Vivartia στο CVC, αμέσως μετά ήρθε το CVC και τον προσέλαβε διευθύνοντα σύμβουλο στη Vivartia!!!

Γιατί άραγε; Τόσο πολύ εκτίμησαν οι κερδοσκόποι των αγορών τα τεχνοκρατικά του προσόντα;

Και τα ηθικά ασυμβίβαστα τι έγιναν; Πήγαν περίπατο; Και αυτά που ακούμε αιώνες τώρα για την γυναίκα του Καίσαρα, κι αυτά πάνε στο περιθώριο; Σταματώ εδώ… για να μην πω άλλα!

Θέλω να πιστεύω ότι εκεί στο σημερινό Μαξίμου θα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή τους να κρατήσουν τον Θανασάκη στη MIG όταν ο Χρ. Μεγάλου επιζητούσε διακαώς την καρατόμηση του!

Όμως ο Θανάσης, μετρ του είδους, τον Χρήστο τον είχε προλάβει στη στροφή…Την ώρα που ο Μεγάλου κατέβαινε την Ηρώδου Αττικού ο Θανασάκης είχε ήδη τρυπώσει μέσα από την πλαϊνή πόρτα!

Εμείς, ως έχουμε καθήκον, θα παρακολουθούμε από κοντά πράξεις και παραλείψεις στα νέα του καθήκοντα.

Να δούμε στην πράξη τι σόι μάνατζερ είναι, χωρίς την αβάντα των διαγωνιστικών διαδικασιών και όλων όσων προηγούνται αυτών …

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.