Στο τελευταίο του Kitchen Lab ο Άκης Πετρετζίκης παρουσίασε στο κοινό μια συνταγή για γαλατόπιτα. Aμέσως μετά ακολούθησε ανάρτηση από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο instagram, όπου ενοχλημένη, αναφέρθηκε στην δική της συνταγή, «γαλατόπιτα Μάνης», και την αντιγραφή αυτής…«από πολλούς».

Προφανώς πέρα από την γαλατόπιτα, που φαντάζει ως αστεία αφορμή για έναν τσακωμό, υπάρχει βαθύτερη αντιπάθεια καθώς οι δύο σεφ ανήκουν σε διαφορετικές γενιές και σχολές.

Από τη μία έχουμε μια αναγνωρισμένη σεφ που έχει κοπιάσει πολλά χρόνια μέχρι να φτάσει στην κορυφή και από την άλλη ένα νέο, πολύ πιο επικοινωνιακό, παιδί που ήρθε με φόρα να καθίσει στην κορυφή, προκαλώντας αμηχανία και εκνευρισμό στην παλαιότερη γενιά.

Ο Άκης Πετρετζίκης, προφανώς ένα έξυπνο παιδί, «έπιασε το υπονοούμενο» της κ. Μπαρμπαρίγου και στην συνέχεια απάντησε κι αυτός με ένα στόρι από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η «διακριτικότητα» του, καθώς δεν την κατονόμασε, δεν δυναμίτισε το κλίμα καθώς αποτελεί περισσότερο inside joke, και το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει συνέχεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Η πρώτη ανάρτηση από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!Την αγάπησαν πολλοί […] Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική..ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς! Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν..και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται..με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς.», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ενώ ο Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πως «πήρε το μήνυμα».

Η «απάντηση» που έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρεζίκης θέλησε να απαντήσει στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, χωρίς να κατανομάσει επίσης, μέσω των δικών του social media.

Μπαρμπαρίγου - Πετρετζίκης: Η «μάχη» για την «γαλατόπιτα Μάνης»

 

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε μια φωτογραφία όπου ο ίδιος απεικονίζεται ως έργο τέχνης και έγραψε: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.