Ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της σκανδαλώδους πώλησης της Εθν. Ασφαλιστικής στο κερδοσκοπικό fund CVC πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι με την έγκριση του θέματος από το Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ.

Μια πώληση τραβηγμένη από τα μαλλιά, με το τίμημα να παρουσιάζεται δήθεν στα 510 εκατ. ενώ η αλήθεια είναι πως η πραγματική τιμή πώλησης είναι κατά πολύ χαμηλότερη αφού στο ποσόν των 510 εκατ. έχουν συμπεριληφθεί προκαταβολές, δηλαδή μελλοντικά έσοδα αποτυπώνονται ως μέρος του τιμήματος, καθώς και πώληση ενός επιπλέον ποσοστού 10% φθάνοντας έτσι στο 90% αντί του 80% που αρχικά προβλεπόταν σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού!

Και για να καταλαβαίνετε, η Εθνική που πέταξε το μπαλάκι στο ΤΧΣ και τους δύο συμβούλους του που γνωμοδότησαν, θα περάσει το θέμα από την έγκριση του ΔΣ αλλά και της γενικής συνέλευσης.

Μόνο δημοψήφισμα δεν έκαναν οι εθνικάριοι για την Εθν. Ασφαλιστική προκειμένου να απεκδυθούν των ευθυνών τους!!!

Θα είχε νόημα πάντως να δούμε το πόρισμα των συμβούλων του ΤΧΣ. Ειδικά του ενός που υπήρξε σύμβουλος και του CVC! Όπως καταλαβαίνετε στις μέρες μας τα ηθικά ασυμβίβαστα πάνε περίπατο…

Και η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε υπάρξει ο νόμος για την ασυλία των μελών του ΤΧΣ και η απόφαση του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου για την ασυλία των τραπεζιτών, ο Π. Μυλωνάς δεν θα έβαζε ποτέ την υπογραφή του σε ένα ντηλ με οσμή σκανδάλου, ένα ξεπούλημα σε ένα fund που κορόιδευε επί ένα χρόνο και πίεζε καταστάσεις για να αποκτήσει την ιστορική ασφαλιστική εταιρία ακόμη πιο φθηνά!!!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.