Τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού «έκλεψαν» στο χθεσινό επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar – All Star» η Τάνια Μπρεάζου ως Τζένη Βάνου και ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Στέλιος Καζαντζίδης.

Στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής το YFSF «άκουσε» την επιθυμία του κοινού να ενσαρκώσουν οι διαγωνιζόμενοι έναν παλιό και αγαπημένο τους χαρακτήρα αλλά με διαφορετικό τραγούδι. Και οι δύο παίκτες ενσάρκωσαν καλλιτέχνες που είχαν ήδη ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου ως Τζένη Βάνου συγκενρώνοντας τις περισσότερες θετικές ψήφους και η οποία συγκίνησε πολύ τους κριτές με την ερμηνεία της.

η Τάνια Μπρεάζου ως Τζένη Βάνου και ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Στέλιος Καζαντζίδης.

 

 

Αυτήν τη φορά, η Τάνια Μπρεάζου αποθεώθηκε τραγουδώντας το «Έρωτά μου Ανεπανάληπτε» από την Τζένη Βάνου, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της, αλλά και να συγκινεί τους κριτές με την ερμηνεία της.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Στέλιος Καζαντζίδης ήταν η άλλη εμφάνιση της βραδιάς που έκανε μια εκπληκτική παρουσίαση και σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με το αποτέλεσμα ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας του σχολίασε ότι μάλλον αυτή είναι η καλύτερη εμφάνισή του μέχρι σήμερα.

η Τάνια Μπρεάζου ως Τζένη Βάνου και ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Στέλιος Καζαντζίδης.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα αυτήν την φορά ερμήνευσε το «Το τελευταίο βράδυ μου», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που τραγούδησε ο Στέλιος Καζαντζίδης.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.