Τα ψώνια της στην Βαρβάκειο αγορά έκανε η Ελένη Μενεγάκη εν όψει Καθαρά Δευτέρας και Σαρακοστής και το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram όμως μόνο θετικά σχόλια δεν ακολούθησαν.

Η selfie της παρουσιάστριας έκανε τους χρήστες να μιλούν για…«παραβίαση των μέτρων».

«Καλό θα ήταν τα μέτρα να ισχύουν για όλους!!!Κατα τα αλλά Καλή Σαρακοστή!!!!» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ένας χρήστης στην φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στην Βαρβάκειο όπου έγραψε «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Πολλοί χρήστες σχολίασαν αρνητικά την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη Βαρβάκειο ενώ αναρωτήθηκαν πώς μετακινήθηκε σε άλλον Δήμο κι αν επειδή είναι γνωστή δεν θα την γράψουν.

«Σε άλλο δήμο; Ή επειδή εισαι γνωστή δεν θα σε γράψουν;», «Μάλλον είναι περσινή φωτογραφία, αποκλείεται να δηλώνει έτσι απροκάλυπτα ότι παρανομεί. Εκτός αν μετακόμισε στο Μοναστηράκι», «Με ποιον κωδικό πάμε στην κεντρική ψαραγορά από άλλο Δήμο;», «Πώς πήγατε σε άλλο δημο; α ναι ξέχασα μόνο για εμάς ισχύουν τα μέτρα», «Παράνομη είσαι, ξεπέρασες τα 2 χλμ.».

Ελένη Μενεγάκη: Πήγε στη Βαρβάκειο και οι χρήστες μιλούν για «παραβίαση μέτρων»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.