Το ΚΚΕ προχωρά σε εμπάργκο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα».

Το ΚΚΕ αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter, ότι «μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές».

Σημειώνεται ότι σήμερα, δημιουργήθηκε ένταση στην εκπομπή ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και τον παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

O διάλογος Κανέλλη και Οικονόμου

Η κ. Κανέλλη έκανε αναφορά σε βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο δείχνει αστυνομικούς της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» να φωνάζουν «πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε», αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου του από ομάδα διαδηλωτών.

Ο κ. Οικονόμου παρενέβη λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει να ακουστούν αυτά τα πράγματα στην εκπομπή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση ανάμεσα στους δύο και η συζήτηση να διακοπεί.

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε”;»

Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».

Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το video το είδα και παίρνω την ευθύνη».

Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».

Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το video».

Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».

Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τί;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο,  τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.