Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη κερδισμένη από το ντέρμπι της Μαδρίτης, καθώς Ατλέτικο και Ρεάλ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και η κορυφή της La Liga πήρε «φωτιά». Πλέον η κορυφή στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς η Ατλέτικο έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει και η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση αλλά με ματς περισσότερο. Στο +5 από τη Ρεάλ βρίσκεται η Ατλέτικο που επίσης έχει ματς περισσότερο από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 15ο λεπτό ο Γιορέντε έφυγε πανέμορφα από δεξιά κι έδωσε κάθετα στον Σουάρες που με διαγώνιο πλασέ με το εξωτερικό νίκησε τον Κουρτουά για το 1-0. Στο 20’ ο Βάσκεθ σέντραρε όμορφα αλλά ο Μπενζεμά δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά και στο 25’ ο Σουάρες έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Καρασκό δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι. Στο 29’ ο Κασεμίρο έπιασε συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τον Όμπλακ να διώχνει δύσκολα και στο 42’ μετά από κόρνερ της Ρεάλ η μπάλα βρήκε χαμηλά στο τεντωμένο χέρι του Φελίπε με τον Ερνάντεθ να βλέπει και μόνος του το VAR και να μη δίνει το πέναλτι.

Στο 55’ ο Καρασκό έκανε από αριστερά το γύρισμα, ο Σουάρες πλάσαρε αλλά ο Κουρτουά είχε βγει και πρόλαβε σωτήρια και στο 61’ μετά από κεφαλιά πάσα του Καρασκό ο Κορέα είχε όλο το χώρο και το χρόνο να κατεβάσει και να πλασάρει, αλλά προτίμησε να κάνει γυριστό που δεν του έπιασε κι έτσι αστόχησε από κοντά.

Η Ατλέτικο ήταν η μοναδική που δημιουργούσε και στο 67’ ο Φέλιξ γύρισε από αριστερά στον Σουάρες, που πλάσαρε με τη μία από το ύψος της περιοχής αλλά είδε τον Κουρτουά να μπλοκάρει εύκολα. Στο 71ο λεπτό ο Βαλβέρδε έπιασε φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα αλλά ο Όμπλακ έδιωξε, ενώ στο 75’ ο Κασεμίρο άφησε όμορφα στον Μπενζεμά, που έκανε το σουτ με τη μία αλλά αστόχησε από το ύψος της περιοχής.

Στο 80’ ο Βινίσιους έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπενζεμά έβαλε την προβολή εξ επαφής με τον Όμπλακ να πραγματοποιεί απίθανη επέμβαση. Ο Γάλλος πήρε ξανά την μπάλα και πλάσαρε από κοντά αλλά ο Σλοβένος του είπε και πάλι όχι. Μάλιστα στο 81’ ο Μπενζεμά εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Όμπλακ έσωσε και πάλι αλλά στο 88’ ο Γάλλος άλλαξε πανέμορφα με τον Κασεμίρο και από κοντά πλάσαρε για το 1-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο, Σάβιτς, Φελίπε, Τρίπιερ, Γιορέντε, Κόκε, Καρασκό, Λεμάρ (57’ Σαούλ), Σουάρες, Κορέα (82’ Κοντογκμπιά)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Μεντί, Νάτσο, Βαράν, Λούκας Βάσκεθ, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Ασένσιο (60’ Βαλβέρδε), Ροδρίγο (60’ Βινίσιους), Μπενζεμά.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.