Το παιχνίδι των εξοπλισμών καλά κρατεί! Και σε αυτό έχουν εισβάλει νυν και πρώην πρέσβεις, εκδότες, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφοι, μεσάζοντες και λοιποί νταραβεριτζήδες!

Ο πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Πάιατ τοποθετήθηκε δημοσίως στους δημοσιογράφους, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον των ΗΠΑ τόσο για τις φρεγάτες όσο και για τα F35 καθώς και την αναβάθμιση των F16!

Ωστόσο την εμφάνισή τους για διάφορα θέματα έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και πρώην πρέσβεις των ΗΠΑ στη χώρα μας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους είχαν χτίσει σχέσεις με ισχυρούς επιχειρηματίες και συμφέροντα.

Υπό αυτό το πρίσμα, έχει ενδιαφέρον η ανάλυση των παρεμβάσεων που επιχειρούν οι πρώην πρέσβεις Μπερνς και Μίλερ σε δημόσιες τοποθετήσεις τους και οι σκοπιμότητες που τυχόν εξυπηρετούν.

Την ίδια ώρα που ο Πάιατ προμοτάρει τις αμερικανικές φρεγάτες, το συγκρότημα του Φαλήρου εξακολουθεί να δίνει γην και ύδωρ για τις γαλλικές, ενώ αντιστοίχως καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν μπει στο παιχνίδι των εξοπλισμών και επιδιώκουν να προωθήσουν τα εξοπλιστικά συμφέροντα που ατύπως εκπροσωπούν!

Φαινόμενα των καιρών…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.