Μπορεί να επικρατεί οργή στην ηγεσία της Κουμουνδούρου για τις δηλώσεις Δρίτσα, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να διαγράψει το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ηγετικό στέλεχος των «53+».

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε οργισμένος τηλέφωνο τον πρώην υπουργό του και του ζήτησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Και να τις ανασκευάσει με καθαρό τρόπο και όχι με ήξεις αφήξεις, όπως έκανε στο Mega το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, παρουσίασε το απόγευμα το πρόγραμμα του κόμματός του για την υγεία, στο οποίο επένδυσε πολλά, και μπορεί να κατηγορεί την ΕΡΤ ότι δεν το μετέδωσε, εκείνος όμως που πραγματικά συνέβαλε για να «θαφτεί» είναι ο Θ. Δρίτσας που τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Επιπλέον, επέτρεψε στην κυβέρνηση, που εμφανίστηκε «σαν έτοιμη από καιρό», να αξιοποιήσει τη συνέντευξη και να ταυτίσει την ηγεσία της Κουμουνδούρου με τους υποστηρικτές της… τρομοκρατίας!

Οργή, πάντως, επικρατεί και στους «προεδρικούς» της Κουμουνδούρου, που βλέπουν για μία ακόμα φορά ένα στέλεχος των «53+», όπως είναι ο Θ. Δρίτσας, να υπονομεύει -όπως λένε- την προσπάθεια της ηγεσίας να ανακάμψει…

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.