Δεν χωρεί αμφιβολία ότι συντεταγμένα ξενοδοχειακά συμφέροντα από κοινού με ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και beach bar, αλλά και με την επιρροή ιδιοκτητών , παράνομων πολεοδομικά υπερπολυτελών κατοικιών πάνω στη θάλασσα μπλόκαραν τις προγραμματισμένες κατεδαφίσεις της κυβέρνησης σε ακίνητα στον αιγιαλό!

Δυστυχώς υπό την πίεση των υπερχρεωμένων ξενοδόχων που στην ουσία είναι μεγαλομπαταχτσήδες , αλλά και των γνωστών και επωνύμων καταπατητών, από εφοπλιστές μέχρι βιομηχάνους και νταραβεριτζήδες, που έχουν χτίσει πάνω στη θάλασσα παράνομες βίλες, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και πολυτελή beach bar, η κυβέρνηση έκανε πίσω, μπροστά στην πίεση των εξωθεσμικών αυτών συμφερόντων που όπως αποδείχτηκε στην πράξη, ελέγχουν υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους με επιρροή και παρέμβαση.

Πρόκειται για μια ακόμη ήττα των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας και της επιχειρηματικής ζωής και μια νίκη των απατεώνων, όλων αυτών που φάγανε τα δάνεια των τραπεζών, δεν πλήρωσαν μία, τα κάνανε βίλες και κότερα και στο τέλος ζητάνε και τα …σπασμένα!

Αλλά και όλων εκείνων των πάσης φύσης καταπατητών που διαβιούν αλαζονικά, όντες βέβαιοι πως στο τέλος της ημέρας κανένας δεν θα τολμήσει να τους αγγίξει!

Και δυστυχώς η στάση ζωής τους, την ώρα που η πολιτεία κλείνει τα μάτια στην ασυδοσία και υπαναχωρεί προ των απειλών και των παρεμβάσεων, δικαιώνεται …

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.