Οργιάζει ως φαίνεται το παρασκήνιο για «τακτοποιήσεις» ημετέρων είτε σε κομβικές θέσεις οργανισμών του δημοσίου είτε απλά σε «δουλίτσες». Το άρωμα των εκλογών που ολοένα και περισσότερο «ακούγεται» φέρνοντας «πυρετό» στα κομματικά γραφεία.
Έτσι μετά τις προσλήψεις σε διάφορες, από την αστυνομία των ΑΕΙ, μέχρι τις ατομικές συμβάσεις και τη στοχοθεσία στην ΑΑΔΕ, ήλθε η αλλαγή σκυτάλης στην ΑΔΜΕ Συμμετοχών.
Το πλέον κομβικό ζήτημα όμως όλων όμως είναι το ΤΑΙΠΕΔ, όπου επίκειται αλλαγή ΔΣ. Διάφορα τιτιβίσματα παραπέμπουν σε παρασκηνιακές διευθετήσεις μεταξύ του νυν προέδρου Γ. Λαμπίρη με τον αρμόδιο υπουργό για τη στελέχωση της νέας διοίκησης.

Προφανώς η «συμμαχία» αυτή οδηγεί σε μια win win κατάσταση για τα δυο μέρη ώστε να «κλειδωθεί» μια στελέχωση που θα είναι φιλική στον υπ. Οικονομικών εν όψει και κρίσιμων ιδιωτικοποιήσεων και διαγωνισμών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Τετάρτη λήγει, η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά των υποψηφίων στη διαδικασία που εκκίνησε προ περίπου δύο εβδομάδων η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜMΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (γνωστή και ως Υπερταμείο) για την ανανέωση ή αντικατάσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα αποχώρησε από τη θέση του προέδρου (με εκτελεστικά καθήκοντα) ο κ. Ξενόφος που ανέλαβε CEO στην Ελλάκτωρ, ενώ μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο κ. Λαμπίρης και μη εκτελεστικά μέλη η κυρία Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, ο κ. Βλάχος και ο κ. Μαρίνος. Η αλλαγή διοίκησης έρχεται σε συνέχεια της συμπλήρωσης της 3ετούς θητείας των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.