Μια ακόμη μάρτυρας εμφανίστηκε και κατηγόρησε τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο για σεξουαλική παρενόχληση, κατηγορία που αρνήθηκε εκ νέου ο κυβερνήτης. Η Σαρλότ Μπένετ, ηλικίας 25 ετών ήταν πρώην σύμβουλος του σε θέματα υγείας. Η ίδια δήλωσε ότι ο Κουόμο την παρενόχλησε σεξουαλικά την άνοιξη του 2020.

Η Μπένετ υποστήριξε πως ο Δημοκρατικός κυβερνήτης ηλικίας 63 ετών της είπε στις αρχές Ιουνίου ότι είναι ανοιχτός για γνωριμίες με γυναίκες κοντά στην ηλικία των 20 ετών ενω την ρώτησε πώς βλέπει εκείνη μια τέτοια διαφορά ηλικίας.

«Δεν προσπάθησε να με αγγίξει. Κατάλαβα ότι ο κυβερνήτης ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου και ένιωσα τρομερά άβολα και φοβισμένη», δήλωσε η Μπένετ στους NYT.

Τότε είχε μιλήσει με τον προσωπάρχη και νομικό σύμβουλο του κυβερνήτη, ο οποίος την μετέφερε σε άλλο πόστο, σε άλλο κτίριο. Το νέο πόστο δουλειάς της άρμοζε, οπότε αποφάσισε να μην πάρει έκταση το θέμα.

Με ανακοίνωση του χθες βράδυ, ο Κουόμο διαβεβαίωσε ότι δεν προσέγγισε ερωτικά την κα Μπένετ, ούτε ότι είχε ποτέ σκοπό να ενεργήσει με οποιονδήποτε ακατάλληλο τρόπο.

Σημείωσε ότι αντιθέτως ήθελε να στηρίξει την Μπένετ, η οποία του είχε πει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Ο κυβερνήτης, του οποίου η τρίτη θητεία λήγει στα τέλη του 2022, ζήτησε πλήρη εξέταση αυτών των κατηγοριών, με επικεφαλής έναν πρώην ομοσπονδιακό δικαστή.

«Ζητώ από τους Νεοϋορκέζους να περιμένουν τα αποτελέσματα πριν καταλήξουν σε οποιοδήποτε συμπέρασμα», ανέφερε.

Μέσα σε μια εβδομάδα ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση για δεύτερη φορά.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.