Σύμφωνα με πληροφορίες η αρνητής του κορονοϊού Ραχήλ Μακρή είναι η μεταγραφή αεροδρομίου για τους Ελεύθερους Ανθρώπους ( έτσι θα λέγεται το κόμμα) η οποία τον τελευταίο καιρό σχολιάζει τις αγορεύσεις των εισαγγελέων σε δίκες όπως του Λιγνάδη. Να θυμίσουμε , ότι την στήριξη του σε αυτό το νέο πολιτικό σχήμα έχει δηλώσει και ο παλαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος και λοχαγός του Πάνου Καμμένου.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι  το λογότυπο του κόμματός του παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας

. Το κόμμα θα λέγεται Ελεύθεροι Ανθρωποι και το λογότυπο είναι ο τίτλος του κόμματος, με την εικόνα δυο δρομέων. Ως υπότιτλοι και βασικά αιτήματα προφανώς του κόμματος, υπάρχουν και οι λέξεις Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ανεξαρτησία.

Η δήλωση Γιώργου Τράγκα

“Ως ελεύθερος …. πολιορκημένος αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση που μπορώ να παρουσιάσω σήμερα το λογότυπο του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι. Έχει τα χρώματα της ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης!”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τράγκας

“Η εκκίνηση των δυο δρομέων συμβολίζει την έναρξη της μεγάλης προσπάθειας του κινήματος να επαναφέρει στην πατρίδα μας την ελευθεριά, την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον υγιή πατριωτισμό. Θεωρώ βέβαιο ότι θα κόψουμε όλοι μαζί το νήμα, νικητές σε αυτό τον αγώνα που αρχίζει τώρα, 200 χρονιά από την επανάσταση του ‘21.

Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθεριά, δημοκρατία δικαιοσύνη & ανεξαρτησία !

Ελεύθεροι Άνθρωποι»: Αυτό είναι το σήμα του κόμματος του Τράγκα - Μαζί του και η Ραχήλ Μακρή

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr