Καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο και τις αναμνήσεις που έχει από αυτόν ενώ με αφορμή το ελληνικό κίνημα #metoo μίλησε για μια υπόθεση βιασμού που ενεπλάκη παλαιότερα.

«Δεν έχω ξεπεράσει το χαμό του Θάνου»

Συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου πριν ένα χρόνο ενώ αποκάλυψε ότι ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου. Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα», είπε ο παρουσιαστής για τον αδερφό του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω κατηγορηθεί για βιασμό

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μια κυρία μπήκε σπίτι μου και με κατηγόρησε για βιασμό»

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το ελληνικό κίνημα #metoo, κάνοντας παράλληλα λόγο για μια υπόθεση βιασμού που τον ενέπλεξαν στο παρελθόν, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

«Είναι θετικό βήμα το ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω», είπε για την κακοποίηση ο κος Μικρούτσικος.

Ενώ μετά συνέχισε, μιλώντας για ένα περιστατικό που κατηγορήθηκε για βιασμό: «Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον σύντροφό της και λέει στη γυναίκα μου «ο άντρας σας με βίασε». Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκή. Και την κοιτάζω και λέω, «κοίτα τι χάνω ο κερατάς. Παράνοια!» Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης για την καταγγελία της Παναγιώτας Βλαντή κατά του ίδιου ηθοποιού – σκηνοθέτη που κατηγόρησαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη:

https://radar.gr/article/78204/panagiota-vlanti-me-parenoxlise-seksoyalika-o-idios-anthropos-poy-katigoroyn-mpotsi-kai-lampri

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.