Μαθαίνω από εισαγγελικές πηγές ότι σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie και της εγκληματικής οργάνωσης που είχε σχηματισθεί πέριξ των Κουτσολιούτσων και πλούτιζε ανεξέλεγκτα εις βάρος του επενδυτικού κοινού, σφίγγει δραματικά ο κλοιός!

Κύκλοι στους κόλπους της Δικαιοσύνης διαβεβαιώνουν πως από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέσα από την δικογραφία αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις, προκύπτει ξεκάθαρα ποινική κακουργηματική ευθύνη για δικηγόρους – νταραβεριτζήδες οι οποίοι με εξωπραγματικές αμοιβές που ελάμβαναν μπλόκαραν δια μέσω συνενόχων τους τος έρευνες στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης και Οικονομίας καθώς και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!

Επιπροσθέτως ερευνάται σε βάθος ο ύποπτος ρόλος χρηματιστών και τραπεζιτών οι οποίοι εμπλέκονται σε ανάδοχες, αυξήσεις κεφαλαίου, προτάσεις αγοράς μετόχων καθώς και σκοτεινές αγοραπωλησίες προς ίδιος όφελος.

Ακόμη διερευνώνται με μεγάλη προσοχή οι καταγγελίες για την αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων της Folli follie από επιχειρηματικά συμφέροντα εις βάρος των τραπεζών, των μετόχων και των ομολογιούχων.

Ήδη έχουν υπάρξει καταθέσεις στην αρμόδια ανακρίτρια και πολύ σύντομα αναμένονται και νέα πρόσωπα για απολογίες καθώς ο κύκλος των υπόπτων ανοίγει δραματικά …

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.