Ο Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε την απόφαση του να αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλά για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωώτητας του πελάτη του και αναφέρεται στους μάρτυρες ως «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα παρουσιαστεί αύριο αυτοπροσώπως στις 12 το μεσημέρι στην 19η τακτική ανακρίτρια και πιθανότατα θα ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Ο κ. Λιγνάδης θα συνοδεύεται από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Με μία δριμεία γραπτή δήλωση, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, τονίζει σε ανακοίνωση του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, πως η δικογραφία «δεν περιέχει τίποτα από όσα έχω συνηθίσει σχεδόν πέντε δεκαετίες να διαπιστώνω ότι υπάρχουν, όταν ενεργοποιούνται διαδικασίες, όπως αυτές που ενεργοποιήθηκαν αστραπιαίως εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη».  

Ο κ. Κούγιας στην μακροσκελή του δήλωση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναλαμβάνει την υπεράσπιση του και αναφέρει ότι παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωώτητας του πελάτη του. 

Μιλάει για χοντροκομμένα ψέμματα τα οποία περιέχονται στην δικογραφία από αναξιόπιστες όπως λέει προσωπικότητες. Ο κ. Κούγιας αναφέρεται ακόμα στους μάρτυρες ως «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους. Όσον δε αφορά την 40χρονη μάρτυρα αναφέρει ότι «η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.