Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η πρωτοφανής επιτυχία της ΔΕΗ που από τα όρια της πτώχευσης, της κατάρρευσης και του κατακερματισμού ανέτρεψε το παιχνίδι και σήμερα έχει μετατραπεί σε κυρίαρχη στον χώρο της ενέργειας, με καινοτόμες δράσεις, με την οποία όλοι οι ισχυροί του κλάδου θέλουν να συνεργαστούν, προκαλεί ζήλια και φθόνο σε ορισμένους του ανταγωνισμού που επιδίωκαν τον τεμαχισμό της και το πλιάτσικο των ασημικών!

Τώρα, λοιπόν, που λόγω Στάσση τούς χάλασε η δουλειά έχουν αρχίσει το πριόνισμα με διάφορους τρόπους.

Και απέναντι στον Γ. Στάσση προσωπικά με αφορμή τον ΔΕΔΔΗΕ και τα φαινόμενα κακοκαιρίας αλλά και απέναντι στην εταιρία που την χαρακτηρίζουν φούσκα με αφορμή το σπάσιμο των 2 δισ. ευρώ κεφαλαιοποίηση στο Χρηματιστήριο!

Πίσω από τις επιθέσεις βρίσκεται ξεκάθαρα πρώτον ο ανταγωνισμός που πριμοδοτεί ΜΜΕ για να αποδομούν σε μόνιμη βάση τη ΔΕΗ, και δεύτερον πρώην ισχυρός της πρωθυπουργικής αυλής που έχει τεθεί στο περιθώριο αλλά κινείται στους διαδρόμους του Μαξίμου, ο οποίος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί με διαρροές και στοιχεία προσπαθεί να εμφανίσει τον επικεφαλής της επιχείρησης… ανίκανο, διαπλεκόμενο και ότι δήθεν κάνει δουλειές!!!

Ας προσέξουν στο Μαξίμου τα βαθιά λαρύγγια και τις υπόγειες διαδρομές!