Ένα γκολ με πέναλτι του Αραμπούλι στο 31’ αποδείχθηκε αρκετό στη Λαμία για να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο στη Ριζούπολη. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης και ξεπέρασε τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Από την άλλη πλευρά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και δεν έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες της.

Το ματς

Στο 11′ η Λαμία σκόραρε με τον Αραμπούλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Γεωργιανός ήταν σε θέση οφσάιντ. Το γκολ ήρθε τελικά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Φατιόν έκανε χέρι και έδωσε την ευκαιρία στον Αραμπούλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι για το 1-0 της Λαμίας στο 31′.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς αλλά ο Ντέλετιτς δεν μπόρεσε να βρει εστία σε σουτ από καλή θέση. Μπεντινέλι και Φατιόν είδαν στη συνέχεια να τους λέει «όχι» ο Επασί σε σουτ που επιχείρησαν ενώ λίγο έξω έφυγε στο 75′ η κεφαλιά του Σλίβκα μετά από σέντρα του Μπρούσιτς.

Στο 87′ η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρόμανιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Ιωαννίδη ενώ στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε και ο Τσαμπούρης αν και βρισκόταν στον πάγκο, λόγω διαμαρτυρίας.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Καλίσιρ (86′ Ντομίνγκεζ), Τσαμπούρης (77′ Μπαξεβανίδης), Φατιόν (77′ Μουνιέ), Σλίβκα, Μπεντινέλι, Τσιλούλης, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρνίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι (73′ Τζέιμς), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (90′ Μπιάρναρσον), Καραμάνος (82′ Αντάμα Μπα).