Μπιμπίλας: Απορώ γιατί ο εισαγγελέας δεν καλεί όσους καταγγέλλονται. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις εξελίξεις στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, αναφέροντας πως θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε όσοι καταγγέλλονται θα πρέπει να λάβουν τον φάκελο με τις σχετικές καταγγελίες, είτε οι ίδιοι είτε οι νομικοί εκπρόσωποί τους. Έπειτα, μπορούν να απολογηθούν με υπόμνημα ή με την παρουσία τους ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ. Σχετικά με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από τις Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο δικηγόρος του έχει ήδη λάβει τον φάκελο.

Μπιμπίλας για Χαϊκάλη 

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις πληροφορίες που λένε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης έχει τέσσερις καταγγελίες εις βάρος του. “Δεν γνωρίζω τον αριθμό των καταγγελιών, γιατί είναι θέμα του Πειθαρχικού και κρατάει εχεμύθεια. Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ζητήσει να παραλάβει και αυτός τον φάκελο που έχει δημιουργηθεί για το πρόσωπό του, ώστε να τον μελετήσει και να έρθει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο”, τόνισε.
Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε πως έχει παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει ακόμη αυτούς που καταγγέλλονται. “Είναι ένα εύλογο ερώτημα αυτό, τόσο για εμάς όσο και για όλη την κοινωνία”.