Πολλά τα προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα. Ένα από αυτά είναι και οι συνεχείς διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της.

Πολλά σπίτια έχουν συνεχείς διακοπές ρεύματος, σε κάποια το ρεύμα «έρχεται και φεύγει» ενώ παράλληλα κάποια έχουν πρόβλημα και με το νερό.

Στην Εκάλη, κάποιοι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα παραπάνω από 12 ώρες.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο Δίκτυο η σφοδρή κακοκαιρία Μήδεια, ανακοινώνει ότι προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζονται σήμερα πρωί, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στις εξής περιοχές:

Περιοχές στην Αττική όπου εντοπίζονται διακοπές ρεύματος από την κακοκαιρία είναι: ο Άγιος Στέφανος, το Κρυονέρι, η Νέα Ερυθραία, η Μεταμόρφωση, το Νέο Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, η Φιλαδέλφεια, η Εκάλη, το Μαρούσι, η Άνοιξη, ο Διόνυσος, η Δροσιά, το Καπανδρίτι, το Μενίδι, η Πάρνηθα, ο Αυλώνας, η Μαλακάσα, ο Κάλαμος, ο Μαρκόπουλος Ωρωπού, η Ροδόπολη, η Σταμάτα, τα Βασιλικά Σαλαμίνας και ο Σκαραμαγκάς.

Κακοκαιρία Μήδεια: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές στην Αττική

Εκτός από τρην Αττική, πολλά προβλήματα εντοπίζονται και στην Εύβοια.

Εκεί, το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών μαζί με ενισχυμένες δυνάμεις συνεργαζόμενων εργολάβων από γειτονικές περιοχές, για την επανηλεκτροδότηση χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και υπογραμμίζει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών. Η πρωτοφανής κακοκαιρία συνεχίζει να προκαλεί αρκετές ζημιές στο Δίκτυο κυρίως από την πτώση δέντρων.

Οι διακοπές ρεύματος από την κακοκαιρία αλλά και τα ευρύτερα προβλήματα που έχει προκαλέσει αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη, είναι αυτές οι εικόνες:

https://radar.gr/article/74225/apisteytes-eikones-apo-tin-kalymmeni-me-xioni-attiki