Παρελθόν από τη Lucasfilm και τη σειρά «Star Wars: The Mandalorian» αποτελεί εδώ και μερικές ώρες η Gina Carano, μετά από κινητοποίηση του κόσμου στα social media και φυσικά τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στην εταιρεία παραγωγής η σωρεία αμφιλεγόμενων σχολίων από την ηθοποιό περί Εβραίων και Ολοκαυτώματος στο Instagram.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής η Gina Carano δεν πρόκειται να «εμπλακεί» ξανά σε καμία σειρά της Star Wars.

Όπως αναφέρει το Variety η Gina Carano που υποδύεται την «Cara Dune» της Star Wars σειράς έκανε αναρτήσεις στα social media που προσβάλουν την θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα ανθρώπων, ενώ αμφισβητούν παράλληλα και ιστορικά γεγονότα, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, ανάρτηση η οποία αποδείχτηκε στο τέλος «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Εκτός «Star Wars» η Gina Carano εξαίτιας σχολίων για το Ολοκαύτωμα

Για τους Εβραίους, η Gina Carano, έγραψε μεταξύ άλλων πως «ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από τους Ναζί στρατιώτες, αλλά από τους γείτονές τους», προσθέτοντας δε, πως «η ιστορία έχει επεξεργαστεί» και «οι Ναζί δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν χιλιάδες Εβραίους στον δρόμο, η κυβέρνηση έκανε τους γείτοντές τους να τους μισούν επειδή ήταν Εβραίοι».

Η ηθοποιός δεν αρκέστηκε σε αυτές τις αναρτήσεις μόνο πάντως.

Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία με έναν άνθρωπο που έχει καλυμμένο το πρόσωπο και το κεφάλι του με μάσκες γράφοντας «την ίδια ώρα στην Καλιφόρνια».

Αμφότερες οι αναρτήσεις πάντως σβήστηκαν στη συνέχεια από το Instagram, όπου η ίδια πάντως μόνο μετανιωμένη δεν εμφανίστηκε. Η Gina Carano -θρασύτατη μάλλον- συνέχισε με ένα στόρι όπου παραδεχόταν πως απλά δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν μαζί της.

Η στάση της ηθοποιού προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του Twitter, οι οποίοι μέσω του hashtag #FireGinaCarano ζήτησαν από Disney Plus και Lucasfilm «να της δείξουν την πόρτα της εξόδου», όπως και τελικά έγινε.