Εκτός από την επιστροφή του Δ. Κούτρα στον Ελλάκτωρα , έστω για να υποβάλει πρόταση να αναλάβει τα έργα της Ρουμανίας, την περασμένη Πέμπτη είχαμε και άλλες εξελίξεις στον μεγάλο τεχνικό και ενεργειακό όμιλο.
Ο διαχειριστικός έλεγχος, τον οποίο είχαν προτείνει οι Ολλανδοί και ο οποίος θα αποτυπώσει έργα και ημέρες της διοίκησης Καλλιτσάντση στον Ελλάκτωρα, ξεκίνησε!

Και μετά βεβαιότητας θα προκαλέσει εξελίξεις που θα συζητηθούν, μολονότι δεν θα εξετάσει όπως θα όφειλε την προ των αδερφών Καλλιτσάντση διοίκηση η οποία κακά τα ψέμματα έφερε τον Ελλάκτωρα στο χείλος του γκρεμού και απαξίωσε – και χρηματιστηριακά- τα περιουσιακά του στοιχεία και τις κρυμμένες υπεραξίες του!

Ξεκίνησε λοιπόν την Πέμπτη ο διαχειριστικός έλεγχος και ενδεχομένως σε αυτό τον λόγο να αποδίδεται η δημοσιοποίηση της επιστολής του Δ. Καλλιτσάντση ο οποίος έτσι αποστασιοποιείται από τον αδερφό του Σάκη.

Πάντως, για να ξέρετε, πάνω από το κεφάλι των ελεγκτών βρίσκεται ο πρώην μικροεργολάβος φίλος του Αλέξη Τσίπρα και νυν μάνατζερ και συνέταιρος των Ολλανδών στις δουλειές με τα ακίνητα στα Εξάρχεια και στο Μουσείο Κωνσταντίνος Τούμπουρος ο οποίος από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας διακυβέρνησης φροντίζει να δείχνει ότι αυτός είναι το νέο αφεντικό, αυτός κάνει κουμάντο στο όνομα των Ολλανδών!