Μετά τις καταγγελίες των Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο ακόμη άλλες 14 γυναίκες ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ, η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν χθες σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) χθες, Πέμπτη και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

Την είδηση της καταγγελίας μετέδωσε πρώτο το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην βινιέτα του τίτλου αναγραφόταν: «Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών στο ΣΕΗ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση».

Σύμφωνα με πληροφορίες και γνώστες της υπόθεσης, οι τρείς γυναίκες δεν είναι οι μόνες που παρενόχλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ ετοιμάζονται κι άλλες καταγγελίες εναντίων του.

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο πραγματοποιούνται οι πρώτες επίσημες καταγγελίες

Ο γνωστός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο άμεσα.

Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο, με συμπτώματα εγκεφαλικού, που είχε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης οι γιατροί παρακολουθούν σχολαστικά την περίπτωσή του. Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην κατοικία του ζεύγους στο Ψυχικό, απόρροια σύμφωνα με πληροφορίες, μιας πολύ έντονης μέρας με αμέτρητα τηλεφωνήματα.

Ο ηθοποιός, πάντως πλέον, φέρεται να έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις που τον αφορούν.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν ότι με όλα όσα ακούγονταν ανεπίσημα εδώ και μέρες οι χθεσινές εξελίξεις με την επίσημη πλέον καταγγελία ήταν αναμενόμενες.

Η αποκάλυψη από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα, χθες το πρωί, ότι το Σωματείο έχει δεχτεί πάνω από 1000 καταγγελίες που αφορούν δεκάδες άτομα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα των αποκαλυπτηρίων.

https://radar.gr/article/67988/eimasteoloimazi-oi-ellines-ithopoioi-enonoyn-ti-foni-toys-gia-ti-seksoyaliki-kakopoiisi