Στο μυαλό της η 35χρονη φιλόλογος από τη Νέα Ερυθραία, είχε ότι ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου που αποπλάνησε, δεν ήταν ένα παιδί, αλλά ένας ώριμος άνδρας που θα μπορούσε να ζήσει μαζί του. Έτσι, τον έβλεπε και έτσι του συμπεριφερόταν ζώντας σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο, ετοιμάζοντας ταξίδια στο εξωτερικό μαζί του τα οποία ο κορωνοϊός τα ανέβαλε και κρυφές επισκέψεις σε ξενοδοχεία εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της είχαν οι γονείς του.

Ήταν δε, τέτοιο το θράσος της που δεν δίσταζε να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις παράνομες «ροζ» στιγμές» τόσο μέσα στο αυτοκίνητο της, όσο σε ξενοδοχεία ακόμη και στο σπίτι του μικρού κατά διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων και να αποθηκεύει τα αρχεία της ντροπής, στον υπολογιστή και το κινητό.

Ποιος ανακάλυψε ότι η 35χρονη φιλόλογος αποπλάνησε τον ανήλικο

Το λάθος που την «έκαψε» ήταν ακριβώς αυτές οι φωτογραφίες και βγήκε στο φως ότι αποπλάνησε ανήλικο. Η μητέρα του μαθητή ο οποίος έχει γεννηθεί το 2007, εντόπισε πριν δύο εβδομάδες το υλικό και πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την φιλόλογο.

Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και κατήγγειλε στους έμπειρους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων όλα όσα βίωνε ο γιος της στα χέρια της σάτυρης φιλολόγου. Μάλιστα, σοκαρισμένη έδειξε στους αστυνομικούς το υλικό που βρήκε στον υπολογιστή του παιδιού της και ζήτησε την τιμωρία της.

Η φιλόλογος καθηγήτρια γεννηθείσα το 1986, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής για τη 35χρονη φιλόλογο με τους αστυνομικούς να λένε ότι η υπόθεση έχει βάθος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φιλόλογος που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του παιδιού στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης, κατάφερε να ελέγχει απόλυτα τον μαθητή της Β’ Γυμνασίου χωρίς κανένας να καταλαβαίνει το παραμικρό.

Ο μικρός, έχει μιλήσει σε παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ για το συμβάν και οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι νεότερες πληροφορίες

Σύμφωνα με τη  δικογραφία η 35χρόνη τον έπεισε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντάς του ότι η μεγάλη της επιθυμία είναι να ζήσουν μαζί μακριά από την Ελλάδα, σε κάποια πόλη της Ευρώπης, εκεί όπου κανένας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον έρωτα τους. Η επιρροή που ασκούσε στον μαθητή της ήταν τέτοια που ήταν αδύνατο να της αντισταθεί, κάνοντας και εκείνος ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί της.

Η δασκάλα του έδινε ραντεβού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας σε ώρες που δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες η απουσία του από το σπίτι, κυρίως μεσημέρι και απόγευμα, κάτι που προκύπτει από το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η μητέρα του νεαρού, η οποία κατήγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τα όσα ανακάλυψε, ψάχνοντας στον υπολογιστή του γιου της, κυρίως δηλαδή, άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και προκλητικά μηνύματα.

Ο νεαρός, με πρόφαση ότι πάει να δει τους φίλους του, κατέληγε στα κρεβάτια του ξενοδοχείου, παρασυρόμενος από την 35χρονη δασκάλα του, που έβλεπε στο πρόσωπό του το ιδανικό «φάρμακο» μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Πρόσωπα από το περιβάλλον της, την περιγράφουν ως άτομο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε σε προσωπικό, ούτε όμως και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, ήταν εδώ και καιρό σε διάσταση με τον σύζυγό της, χωρίς όμως να μεταφέρει τα προσωπικά της προβλήματα στις αίθουσες διδασκαλίας, φροντίζοντας να κρατάει πάντοτε χαμηλό προφίλ.

Καταφέρνοντας να βρει τρόπο για να εκφράσει τα συναισθήματα της απέναντι στον 13χρονο μαθητή της, του είχε καταστήσει σαφές, να μην πει ποτέ σε κανέναν και για τον οποιοδήποτε λόγο τα όσα συζητούσαν και έκαναν μεταξύ τους, πείθοντας τον ότι, όταν ενηλικιωθεί, θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της ενώ αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι του εισαγγελέα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος της.

 

Δείτε παρακάτω τις εξελίξεις σε ακόμα μία ακόμα ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

https://radar.gr/article/65178/ston-anakriti-o-proponitis-gia-to-viasmo-11xronis-athlitrias-vinteo