search

LIFESTYLE

Η Michelle και ο Barack Obama έχουν την mini εκδοχή τους

Το στυλ του πρώην προεδρικού ζευγαριού αντέγραψαν, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία, οι Ryleigh και Zayden.

Μισελ και Μπαρακ Ομπαμα

Η εμφάνιση των Obamas στην Ημέρα Ορκωμοσίας έκλεψε, κατά γενική ομολογία, τις εντυπώσεις. Η Michelle Obama έκανε μια συμβολική επιλογή χρώματος για το outfit της και εμφανίστηκε στο Καπιτώλιο κρατώντας το χέρι του συζύγου της, Barack. Το στυλ του πρώην προεδρικού ζευγαριού αντέγραψαν, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία, οι Ryleigh και Zayden.

Ενθουσιάστηκε η Michelle Obama

Η Michelle Obama μοιράστηκε ενθουσιασμένη τις φωτογραφίες των δύο τετράχρονων που φόρεσαν παρόμοια ρούχα. Πρώτο τις εντόπισε το The Oprah magazine που τις ανέβασε στο δικό του Instagram σημειώνοντας στη λεζάντα: “Οι μικροί Barack Obama και Michelle Obama είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν σήμερα”.

Υπεύθυνη για το styling είναι η μητέρα της Ryleigh, Zoe Hampton. Κάνοντας κάποιες αγορές από το Amazon, κατάφερε να αποτυπώσει την εμφάνιση της πρώην Πρώτης Κυρίας και του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ. Η Ryleigh φοράει κόκκινο παντελόνι με ζώνη με χρυσή αγκράφα, ένα φούξια tshirt και matching παλτό

Τα παιδιά, σύμφωνα με την Zoe Hampton, δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικά πρόσωπα είναι οι Obama αλλά βλέπουν δύο ανθρώπους με τους οποίους μοιάζουν και είναι ωραία ντυμένοι και για αυτό έχει σημασία για αυτούς η αναπαράσταση.

Οι φωτογραφίες στο προφίλ της μικρής έχουν ξεπεράσει τα 23.000 likes από την περασμένη Κυριακή. Το τετράχρονο μοντέλο αντέγραψε και το στυλ της Kamala Harris σε μια από τις παλαιότερες εμφανίσεις της.