Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η δημοσιογράφος, Ράνια Τζίμα.

Η Ράνια Τζίμα προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μοναχοκόρη της, για το σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και για τον πατέρα της.

Η γνωριμία με το σύζυγό της

Αναφερόμενη στον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος, στο παρελθόν διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η Ράνια Τζίμα είπε «Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές. Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. Θα τον δώσω στεγνά απόψε».

Και συνέχισε η Ράνια Τζίμα: «Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν τον γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχα να πω τίποτα με αυτόν τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου, νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Τίποτα δεν κάνει σπίτι. Όταν όμως πρέπει να πάρω μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάντο! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο».

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη με την Ράνια Τζίμα να μην αποκλείει την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού. «Πολλές φορές βγάζω μια σκληρή εικόνα επειδή είμαι ευάλωτη. Είναι η άμυνά μου. Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. Δεν θα ήθελα να είναι μόνη της η κόρη μου. Θα το ήθελα και για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ράνια Τζίμα

Ράνια Τζίμα: Το παράπονο από τον πατέρα της

Τέλος, η Ράνια Τζίμα μίλησε και για τον πατέρα της.

Ειδικότερα, τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως «ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει «τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις», «παπατζιλίκι» και «πουλάτε αέρα κοπανιστό». Τέτοια πράγματα. Σκληρός, αυστηρός. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό».

Και συνεχίζει, «Είναι και ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πολιτικοποιημένος. Δηλαδή εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η πολιτική συζήτηση, ήταν καθημερινή υπόθεση. Το οποίο νομίζω πως πέρασε και στο δικό μου DNA» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. «Το χειρότερο από όλα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι πως όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο αλλά με παίρνει και τηλέφωνο την ώρα του δελτίου. Να μου πει, δε, κάτι αδιάφορο. Σε βαθμό που πιστεύω ότι, χωρίς να το καταλαβαίνει, το κάνει επίτηδες».

«Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3 έπαιρνα 594 ευρώ και έλεγε στη μάνα μου που ζούσε τότε, «το παιδί σου είναι χαζό. Γυρίζει στο σπίτι στις μία τη νύχτα, είναι τελείως χαζό και έχει κάποιο πρόβλημα». Αναρωτιόταν αν ήμουν καλά και τι έκανα» συμπλήρωσε με πλήρη ειλικρίνεια η Ράνια Τζίμα.