Όσκαρ αισθησιακών ταινιών: Δυναμική παρουσία της Ελλάδας. Μέσω διαδικτύου, λόγω πανδημίας κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν τα 38α όσκαρ αισθησιακών ταινιών στο Λας Βέγκας. Τα βραβεία είχαν και… άρωμα Ελλάδας μιας και συμμετείχε σε δυο κατηγορίες η ταινία Greek Taxi της εταιρείας παραγωγής SugarBabes.TV της Ίννα Ιννάκη όπου δεν κατάφεραν να διακριθούν.

Η Ίννα Ιννάκη  είπε: «Δυστυχώς δεν κέρδισαν οι ταινίες μας κάποιο όσκαρ. Ελπίζουμε του χρόνου να κερδίσουμε κάποιο βραβείο. Εδώ και δυο χρόνια που έχουμε την εταιρεία στέλνουμε ταινίες και μας αποδέχονται. Είμαστε και καινούργια εταιρεία και ελπίζω ότι στα επόμενα όσκαρ θα κερδίσουμε κάποιο βραβείο».

avnawards

Τα AVN Awards αποτελούν την μεγάλη γιορτή της βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών με πρωταγωνιστές όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Φέτος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα βραβεία μεταδόθηκαν μέσω διαδικτύου με οικοδέσποινες τις Kira Noir και Skyler Lo. Το όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας κέρδισε η Kaydon Kross για τρίτη συνεχή χρονιά.

Καλύτερος ηθοποιός αναδείχθηκε ο Αμερικανός Seth Gamble για την ταινία A killer on the Loose, ενώ καλύτερη ηθοποιός αναδείχθηκε η Αμερικανίδα Maitland Ward για την ταινία Muse. Στην κατηγορία «καλύτερη νέα ηθοποιός» όσκαρ πήρε η Scarlit Scandal, ενώ καλύτερη ξένη ηθοποιός αναδείχθηκε η 20χρονη Ρωσίδα Eva Elfie.

Όσον αφορά την Ίννα Ιννάκη η ταινία Greek Taxi ήταν υποψήφια στις κατηγορίες καλύτερη ξένη ταινία και στην καλύτερη λεσβιακή ξένη ταινία όπου πρωταγωνιστούσε η Ίννα.

ina3