Η βίλα οκτώ υπνοδωματίων, αποτελεί στην ουσία αυτό που οι περισσότεροι ονειρεύονταν από παιδιά. Να έχουν δηλαδή μια κρεβατοκάμαρα με το αγαπημένο τους θέμα, έναν ιδιωτικό κινηματογράφο και μια εξωτερική πισίνα. Από τα πιο δημοφιλή δωμάτια της βίλας, είναι τα θεματικά δωμάτια της Disney, με πληθώρα επιλογών για παιδιά και ενήλικες.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Υπάρχουν και κομψές σουίτες, συμπεριλαμβανομένης της σουίτας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» που μοιάζει σαν να έχει βγει από ένα κάστρο, καθώς και ένα πολυτελές δωμάτιο που αποτίει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Γιασμίν από τον «Αλαντίν».

Σταχτοπούτα

Στη συνέχεια, υπάρχει η όμορφη σουίτα «Σταχτοπούτα» εμπνευσμένη από την πριγκίπισσα της Disney, όπου αντί για ένα κλασικό κρεβάτι, τα παιδιά μπορούν να κοιμηθούν σε μια παραμυθένια άμαξα.

 Το δωμάτιο «Σταχτοπούτα»

Star Wars.

Εν τω μεταξύ, οι εκκολαπτόμενοι Jedis μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο δωμάτια με θέμα το Star Wars. Μιλάμε για ένα δωμάτιο με ένα κρεβάτι που μοιάζει με το Jedi StarFighter του Anakin δίπλα σε τοίχους ζωγραφισμένους με τέτοιον τρόπο που να μοιάζει με μια συνεχιζόμενη γαλαξιακή μάχη, καθώς και για ένα δωμάτιο με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι που προστατεύεται από ορισμένα droids που μπορεί να αναγνωρίσετε από το franchise.
Άλλο ένα δωμάτιο Star Wars

Και για εκείνους που αναζητούν μια περιπέτεια, υπάρχει πάντα το δωμάτιο εμπνευσμένο από την πατρίδα Endor των Ewoks, πλήρες με παιχνίδια Ewok και ένα αντίγραφο Imperial Walker ύψους 10 ποδιών. Και ναι, τα δωμάτια του Star Wars διαθέτουν επίσης κοστούμια για όσους θέλουν να φορούν ρόμπες Jedi και να προσποιούνται ότι βρίσκονται πραγματικά σε έναν γαλαξία πολύ μακριά.

Αλλά δεν είναι μόνο οι θαυμαστές της Disney και του Star Wars που θα ενθουσιαστούν με τη βίλα.

Χάρι Πότερ

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ μπορούν να βυθιστούν στον κόσμο των μάγων από την άνεση του ιδιωτικού κινηματογράφου της βίλας, στολισμένος για να μοιάζει με τον Χόγκουαρτς με ιπτάμενα κεριά στο ταβάνι. Η τεράστια οθόνη σχεδόν 2,5 μ. είναι ιδανική για αναπαραγωγή των αγαπημένων σας ταινιών από το franchise, ενώ εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και κοστούμια του Χάρι Πότερ για όσους θέλουν να προσποιηθούν ότι είναι μάγοι.

Οι τιμές ξεκινούν από 1.936 λίρες για πέντε διανυκτερεύσεις (ελάχιστη διαμονή πέντε διανυκτερεύσεων) και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 16 άτομα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη βίλα Airbnb

Διαβάστε επίσηςΗ Disney ανακοίνωσε νέες σειρές Marvel και Star Wars για τη νέα δεκαετία