Η ΚΕΔ όρισε τον Σλοβένο Σλάβκο Βίντσιτς να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.. Η Τούμπα δεν του είναι άγνωστη αφού εκείνος ήταν ο διαιτητής του περσινού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2 όπου οι «ασπρόμαυροι» είχαν ισοφαρίσει με πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 101′.

Υπάρχει όμως μία ιστορία που τον «σημάδεψε» και λίγο έλειψε να του τινάξει την καριέρα στον αέρα!  Τον περασμένο Μάιο συγκεκριμένα, ο Βίντσιτς συνελήφθη σε βίλα οργίων μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της βοσνιακής αστυνομίας, που είχε βάλει στο μάτι την διοργανώτρια αυτών των «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφον.

Το σοκαριστικό είναι πως στη βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη), όπλων αλλά και μετρητά, ενώ η Μαξίμοβιτς συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.

Τελικά ο Βίντσιτς αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχθηκε πως δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και σε δηλώσεις στην πατρίδα του είχε αναφέρει σχετικά:

«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε  οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε».