Καλεσμένος στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει για οτιδήποτε προέκυπτε από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Ο «Τάκης Δοξαράς» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Αργύρης Πανταζάρας υποδύεται τον «Τάκη Δοξαρά» στις «Άγριες Μέλισσες», ένας ρόλος «πολύ δύσκολος» όπως τον χαρακτήρισε.

«Για μένα είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Αυτό το ρόλο το αντιμετώπισα ως ένα μπαλαντέρ. Μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Τον Τάκη ήθελα να τον κάνω με τη δική μου αισθητική. 3D! Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα, ζητάει συγνώμη, παίζει μουσική, έχει όνειρα. Ένα ανάγλυφο ρόλο. Το θέμα στο τέλος δεν είναι τί ξυπνάει σε μένα; Στο τέλος, πρέπει να ρωτήσω εσένα τι σου ξυπνάει ο Τάκης. Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου. Το τέλος του Τάκη είναι πολύ κοντά».

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ρόλο, πάντως, ο Αργύρης Πανταζάρας δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι αγαπήθηκε περισσότερο για αυτόν τον χαρακτήρα από άλλους στην καριέρα του μιας και έχει αγγίξει τους θεατές υποδυόμενος πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

«Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός»

Για την πορεία του στην υποκριτή και πόσο πάλεψε για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα ως ηθοποιός μίλησε επίσης ο Αργύρης Πανταζάρας. Νιώθει υπερήφανος για τη δουλειά του και δεν πιστεύει ότι χρωστάει τίποτα σε κανέναν αλλά ούτε και το αντίθετο.

«Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται, έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός, για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, ούτε μου χρωστάει κάποιος κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Η προσωπική ζωή και η τηλεόραση

Για τις εντυπώσεις του από την τηλεόραση μίλησε, τέλος, ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος ερχόμενος σε επαφή με το νέο αυτό περιβάλλον παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να αποδώσει σε χρόνους και απαιτήσεις πολύ αλλιώτικες από αυτές που έχει συνηθίσει στο θέατρο.

«Τώρα καταλαβαίνω τι εστί η τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη, μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά», δήλωσε.

Ενώ για την προσωπική του ζωή πρόσθεσε ότι είναι σε μια περίοδο αναθεώρησης.

«Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη. Θα ήθελα να παω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη κι έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις».